tisdag 6 augusti 2013

Nya Poops! All in One

Nu har vi fått chansen att prova nya Poops AIO. Vi har tidigare provat Poops som pocket, men upplevde att bambuinlägget som följde med blev i största laget för lilla O, som alltid varit just lite liten. Nedan sitter blöjan på för första gången. Den är smalare i grenen än pocketversionen och har dubbla knapprader. 
Den blå blöjan är i bomull/bambu (med bambu mot huden) och den gula med microfiber/coolpass (påminner om coolmax). Både bambun och coolpassen känns så här vid en första titt väldigt snälla mot huden. Ska bli spännande att se hur de funkar på. Får återkomma om det.
Den är också oerhört nätt med det fastsydda inlägg som sitter i blöjan. Eftersom lilla O har börjat bli ganska natttorr så testar vi den nu till natten. På bilderna är de nedvikta på minsta strl ( lilla o väger ca 8,5 kg och är ca 70 cm lång).              

1 kommentar:

 1. Hej.
  Vad tyckte du då om Poops?
  Jag har provat den med bomull/bambu till min dotter (4,4 kg, 52cm), kändes lite knölig, men kan vara för att hon är så liten, och den enda erfarenheten jag tidigare haft av tygblöjor är Bumgenius AIO XS, som satt väldigt bra på Elma, men nu börjar hon växa ur den. Vilket material tycker du bäst om??
  MVH/
  Elina

  SvaraRadera