torsdag 29 augusti 2013

Poops! igen

Det är många som söker på Poops! och hamnar här. Nu har vi hunnit prova dem ordentligt över sommaren och vi tycker så himla mycket om deras nya all in one. Jag skulle kunna drista mig till att säga att det skulle kunna vara den ultimata nybörjarblöjan. Den är enkel, sitter bra och så gillar jag att man fäller ut inlägget = kortare torktid. En annan grej vi gillar med dem är att tabbarna som knäpps fram mot magen är väldigt stretchiga och ger en bättre passform. Favoriten är den med bambu mest för att jag snöat in på naturmateril. Men den andra med microfiber och funktionsmaterial är helt klart bland de bästa vi har som inte är i just naturmaterial. Den har blivit vår favoritblöja nu när lilla O är så gott som nattorr. För om vi inte hinner till pottan på morgonen så håller den här riktigt bra.

3 kommentarer:

 1. Hej! Menar du att den med microfiber funkar bättre på natten?
  Mvh sialein

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för uppföljningsinlägget.
  Vi väntar en liten i slutet av april och jag har köpt på mig lite begagnade grejer på facebook. Men tror definitivt att det nog får bli Poops! AIO när liten vuxit till sig en aning. Alla säger till mig att det kommer att bli alldeles förfärligt jobbigt med tygblöjor och att vi kommer använda engångs tillslut ändå. Men med de har jag slutat prata nu istället :-)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar Poops Aio och kan som sagt verkligen rekommendera den, särskilt den med bambu i om man vill att den ska hålla länge. den med microfiber är också bra då den ger en torrare känsla.

  SvaraRadera