måndag 1 juli 2013

Måndagssvep

En helg fylld av fart. I lördags var vi på Cafe sjöstugan vid Brunnsviken. Vackra omgivningar och ekologisk mat. Passar också väldigt bra om man är intresserad av bad och /eller promenad i anslutning till maten. Stora lilla gillade deras ekologiska glass från Pipers glass bäst. Igår hade vi besök av en annan familj från den föräldragrupp vi lärde känna när stora lilla var liten.

I mellan allt detta har jag vågat mig på att sy en t-shirt till lilla O. Jag har dragit mig för det så länge då det där med kantband verkar svårt. Tillslut kom jag på vad som funkade bäst för mig och det var enklare än vad jag trott. Däremot blev fållen i nederkant inte snygg. You live and you learn. Jag har gett mig ett år för att bli bra på att sy. I maj 2014, då jäklar ska jag känna mig nöjd med de alster som kommer. Fram tills dess är det övning och prövning.


Vi fick också anledning att ta fram en ekopyjamas från Maxomorra i helgen. Den har länge varit för stor men nu satt den bra. Jag tycker så himla mycket om deras tyger, färger och modeller. Denna är köpt hos Little Bloom.


Rundade av kvällen med ett ekoköp, en dra upp blöja (formsydd) från Mannamaa (med luftballongstyget från Nosh organics). Köpt hos Iita med 20% rabatt om man uppgav koden sommar.


1 kommentar: