söndag 7 juli 2013

Backluckeloppis på Rosenhill

Idag åkte vi ut till Rosenhill på Ekerö. Vi var där flera gånger förra året och det har nog blivit en liten familjefavorit. Stora lilla var i sitt esse då hon fick titta på kaniner och kycklingar, mamman var i sitt esse när hon upptäckte att det var bakluckeloppis (söndagar under sommaren) och lyckades fylla höstgarderoben åt barnen. Jag hittade nämligen helt nya kläder från Me & i som en av deras säljare sålde av från sin egen provkollektion. Kläderna är också Öko-tex märkta. Win!


 Förra året passade vi på att vi några tillfällen också gå på deras självplock som nästan alltid är öppen, men utbudet varierar så klart över säsong. Man kan också handla färdigplockade grönsaker/frukter/bär. Förra året köpte vi också deras egenmalda mjöl som sedemera blev vansinnigt goda surdegsbullar. 







Maten i deras café är underbar och grönsakerna kommer från gården. Den här gången hade vi också turen att kunna köpas deras egenpressade äppelmust (det finns otroligt många äppelträd här ute, och på Ekerö överlag.)


1 kommentar:

  1. wow, jag visste inte att Me&I har ekologiska kläder!

    SvaraRadera