fredag 7 februari 2014

De första poängen

Nu har jag spenderat de första poängen. Det var helt oplanerat. Så får det inte fortsätta om jag ska ha några kvar i slutet på året. Men jag vet vad jag ska sy av det. Jag har funderar på en lättare vårjacka eller dylikt så detta tyg kommer passa bra till det . En tunn denim med lite stretch i. Två meter i kategori b gör att 5 poäng ryker. Men en köpejacka i liknande material hade kostat mellan 8-12 poäng beroende på om den blir fodrade eller ej.


I övrigt spår jag att jag behöver köpa en varm vinterjacka i höst. Den jag har nu sjunger på sista versen. I vår kommer jag också behöva sy en finklänning och köpa  skor då vi är bjudna på två bröllop de närmaste månaderna. Just nu har jag inget av det.

9 kommentarer:

 1. Mina första poäng rök också idag. Jag glömde min underkjol hemma i Provence och jag behövde något liknande så jag gick till Twilfit och shoppade. Har inte kollat upp än hur många poäng som rök...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag glömde skriva att tyget är superfint. Jag skulle gärna slösat lite poäng på några meter av det jag också.

   Radera
  2. Ah, det tänkte jag också på nu när vi ska åka iväg. Vikten av att dubbelkolla packningen så man inte behöver köpa saker pga glömska. Något som hänt ett par gånger :)

   Radera
 2. hej. Gillar tyget vart har du handlat de ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köpte det på Ohlsons tyger i Gävle

   Radera
 3. Tyget var fint och kan bli en riktigt snygg jacka som kan hänga med ett tag. Jag tog ju några poäng till det jag handlade i januari, men än så länge tänker jag att det kommer att lösa sig, jag har än så länge ingen plan. Men jag lämnade en påse med 25 klädesplagg och 14 böcker till second hand idag så då kan jag kassera in 10 poäng denna månad. Förhoppningsvis kan jag rensa lite mer också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat att redan gjort sig av med 28 grejer. Jag är bara uppe i fem än så länge så nu får jag göra ett ryck.

   Radera
 4. Vilket fint tyg! Vinterjackor brukar man kunna hitta fina på secondhand så kolla om du kan spara poäng genom att shoppa bättre begagnat. :-) Jag är rädd att jag inte lyckas snygga till min egen kappa tillräckligt för en sjätte vintersäsong... Men det dilemmat sparar jag till i höst! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! ja jag kanske ska apara min jackoro till rätt säsong :)

   Radera