onsdag 5 februari 2014

I brevlådan

I brevlådan, nya numret av Kloka hem. Jag gillade det förra numret som jag spontanköpte, så jag tog en prenumeration. Bra artiklar, minimalt med trist reklam (och den som finns är intressant). Så prenumerationsgåva fick man en handkräm från Weleda och en bambutandborste. I vanliga fall brukar jag stå över de där grejerna man får enligt devisen: Om jag inte kan tänka mig att köpa grejer man får, så tacka nej. Men just dessa två saker skulle jag kunna tänka mig att köpa, så jag har med glädje tagit emot dem.


I brevlådan fanns också lite tyger som jag OBS! köpte i januari, så inget som går på poängen. De är dessutom till barnen. Alla tygerna (Lillestof köpte hos Znok) utom det med glassarna är Gots-certifierade. Men det med glassarna är ekologiska och kommer i från Memba som jag tycker har ett riktigt bra utbud av fina ekologiska tyger. Det här får bli barnens sommarkläder, ja och så lite av det som finns i förrådet av tyger också.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det blev jag med, på att köpa mer. Men men :)

   Radera
 2. Den tidningen ska jag kolla upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är en ny favorit och alla som bläddrat i den här hemma gillar den jättemycket

   Radera
 3. Jag kan också rekommendera Kloka Hem! Är prenumererant sedan ett drygt år och tycker den är inspirerande och intressant.

  SvaraRadera