söndag 28 april 2013

Flip, BG och Poops med nya inlägg

Här hemma har vi mest pocketblöjor till lilla O, det finns också en del vikblöjor, prefolds, och formysdda till natten. När man har ett berg av pocketblöjor så har man oftast också ett berg av inlägg som de ska fyllas med. Till nästan alla pocketblöjor oavsett märke medföljer det ett inlägg. Vi har några nya favoritkombinationer till Bum genius, Flip och Poops (med funktionsmaterial).


Vi använder vanligtvis Flip Stay dry inlägget i Flipbyxan, men upptäckte häromdagen att Thirsties stay dry inlägg också passade perfekt. Det klarar också mer då det är två inlägg som knäpps i hop till ett. Ett fuskmockaklätt microfiberinlägg och ett hampainlägg. Till Flip passar också standard microfiberinlägget  från Baba and Boo (nya favoriterna både när det kommer inlägg och pocketblöja!)


Till Bum genius använder vi oftast Thirsties- eller Baba and Booinlägget som passar helt perfekt i storlek. Då och då använder vi också ett hampainlägg från Rumparooz. Det senare kan knäppas ihop med yyterligare ett inlägg om man vill ha ytterligare uppsugningsförmåga. De har ett eget inläggssystem som heter 6r Soaker, där det dels finns hampainläggen och dels microfiberinlägg och alla passar med varandra. På bilden nedan är inlägget knäppt på ett sätt som gör det mindre då Lilla O inte behöver den största storleken än.


Jag har fått möjligheten att prova en ny variant av Poops som har ett nytt innermaterial. Det är ett funktionsmaterial som påminner om Coolmax. Detta gör att blöjan blir väldigt nätt och håller barnet ordentligt torrt. Om man använder inlägget från Baba and Boo så får man en blöja som är minst lika smidig och nätt som en Tot bots eller Fuzzi bunz Elite. Denna kombination är också en av favoriterna.

 Nedan kan ni se tre de inläggen bredvid varandra och se storleksskillnaden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar