lördag 20 april 2013

Un paper towel

Jag när en liten tanke om att vi på sikt kanske skulle kunna skippa det här med hushållspapper och köra med något (som jag inte vet ett bra svenskt namn på) un paper towel. Alltså, något i tyg som ersätter hushållspappret och som man kan tvätta om och om igen. Antigen så kör man på den avancerade varianten, som till och med är upprullad på en rulle, eller så kör man på enkla tygservetter i något som heter birds eye cotton. Personligen tror jag mer på den senare, då den är billigare men också inte så too much som en del av de där rullarna kan bli rent estetiskt. Vad tror ni? Skulle ni klara av att skippa hushållspappret?

Bild lånad från: InspiredStitchery

2 kommentarer:

  1. Jag hade tur och fick ett par buntar med gamla tygservetter av min mamma och min mormor. Vi slutade helt med hushållspapper då och det är jätteskönt! Vi har visserligen inte barn än (men i augusti :) så vi har inte så mycket kladd men tror inte det blir några problem då heller :)

    Ett annat tips är tyglappar istället för toapapper! Jag älskar det! Googla på "family cloth" om du inte hört talas om det redan. Fast vi kör fortfarande med vanligt toapapper vid nummer två... :)

    SvaraRadera
  2. Vi har också gamle linneservetter, och stuvbitar av tyg som jag tänker att jag ska sy om. De är ju så mjuka och intvättade. Nu får jag goolga family cloth :)

    SvaraRadera