tisdag 18 juni 2013

Formsydda blöjor from over there

För 100 veckor sedan (känns det som) så beställde jag nya WAHM-blöjor från Kanada. Vi gillade de första vi köpte från en tjej (April´s baby) där så mycket att vi bad henne göra fler. Förra gången köpte vi formsydda med vävt tyg ytterst (och en herrans massa lager bambu där i mellan) och mot huden bambuvelour. Den här gången ville vi att det skulle vara en mjukare stretchigare tyg på utsidan. Nog blev de mjuka. Så där så man skulle kunna ha dem som kudde om natten. Precis när jag gjort min beställning så upptäckte jag att hon också gjorde en AI2 variant med en trifold i och även velour på insidan av pulbyxan, så det beställdes en sådan också. Som sagt nu är de här. I lite diskretare färger än sist, men så mjuka. De är också väldigt rymliga. Lilla O kan ha den på minsta knäppningen som inte innebär omlott samt på maximal snap down.

De två i ytterkant är formsydda och den ena är maximalt nedknäppt, den andra utan att snap down används.Passformen där blöjan är satt på innersta midjeknäppningen och max snap down

Trifolden till AI2

AI2Hur inläggen ser ut i de formsydda, de stora är ihop sydda i ene kanten och knäpps fast i blöjan. Den lilla är en booster.


På minsta knappsättningen (utöver att det också går att knäppa omlott).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar