måndag 27 januari 2014

Helgens tre
Kanske hinner jag läsa lite fler böcker detta år. Jag börjar med denna, Bomull. Tänker att det kan vara bra att läsa på lite i för vår utmaning och ha fakta med mig när jag handlar, då ska det nog bli lättare att leta det där extra varvet efter ekologiska plagg och textiler.


Förra veckan tog jag mig in till stan och stadsdelar jag inte så ofta befinner mig i. Såg då  Eteritique , smet in där och hittade ett av mina favoritmärken, Neals yard. Det är nog 17 år sedan jag handlade hos dem för första gången, och sedan har de minst sagt blivit oregelbundet, då jag endast kommit över deras produkter vid Londonresor. Men nu kan man sedan något år tillbaka även köpa dem i Sverige.
 


ibland när man tittar på Antikrundan, eller läser i tidningar om retrohem och liknande så bara baxnar jag över vilka fynd männiksor har gjort. Jo jag har gjort några fynd i mina dagar också, men detta ovan kvalar helt klart in på en topp fem lista. Ett Dominiofat av Stig Lindberg för 25 kr (kanske värt runt 1500-1700 kr?). Som jag har letat efter ett sådant, stått och tummat på sådana till dyra priser och sökt på nätet. Men ska den som ger sig. Nu är det mitt!

2 kommentarer: