torsdag 9 januari 2014

Second thoughts

Jag har tidigare skrivit om mascaran från Une. I början gillade jag den verklgen men sen tyckte jag att den mest klumpade i hop ögonfransarna, smulade något enormt och kändes rätt trögarbetad. Så nu försvinner den från min rekommendationslista. Eftersom jag inte vill köpa en konventionell mascara har jag helt enkelt skippat det hela hösten. Men nu när jag ändå skulle beställa lite stapelvaror från Jordklok så passade jag på att köpa en från Benecos (som jag hört mycket gott om,har bara provat ögonskugga från dem tidigare). Finns i fler olika varianter och kostar runt 80-90 kronor. Nu ska vi bara se vad den går för.

Köpte också två helt nya grejer, badrumsspray från Bentley och fotkräm från Dr. organics. Gillar Dr organics hudkrämer och schampon så jag hoppas denna är lika bra. I vanliga fall brukar jag köpa Laveras, men nu kunde jag inte få tag på den. Laveras alla tuber är för övrigt förvillande lika i både design och form så i somras med två barn hängandes runt benen på en liten semstertripp, så lyckades jag ta handkräm i stället för tandkräm. Inte så gott, men jag tröstade mig med att den i alla fall var ekologisk så jag borde inte fått i mig allt för mycket gifter på den korta stund som hann gå innan jag upptäckte misstaget.

2 kommentarer:

  1. Tackar för tipset om Jordklok - läste nyligen om bambutandborsten och undrade då var man kunde köpa den. Nu kom svaret :)
    Cecilia M

    SvaraRadera
  2. Ja jordklok är en guldgruva!

    SvaraRadera