söndag 26 maj 2013

En helg med bärsele

Vi chansade och åkte i väg till Värmland över helgen utan vagn. Men vi tog med vår Ergo bärsele. Vilket bra val det visade sig bli. Med fantastiskt sommarväder så har vi mest varit ute. Så smidigt att slippa krångla med vagn och lilla O var himla nöjd med att kunna se lite mer (nu får vi nog byta till sittdel på vagnen). Men absolut bäst har varit att kunna ha honom sovandes i den. Det är ju också så mycket lättare att vara med stora lilla i skog och mark när man inte har vagnen med sig. Nu ska vi nog våga skippa vagnen mer framöver.

2 kommentarer:

  1. Vi kör också mycket med sele. Först en lånad manduca och nu egen ergo. Även mannen bär i den senare vilket frigör mycket handlingsutrymme. Han var ovillig till själbärande men detta är annorlunda. Numer har jag lilla mest på ryggen, och jösses så mycket man får gjort. Vilken splendid grej det är alltså. Enda problemet är det här med sol tycker jag..

    För övrigt mycket snygg färgmatchning på er två..

    Li

    SvaraRadera
  2. Ja även här funkar selen för den äkta maken och som du säger frigör en del handlingsutrymme. Dock har jag inte vågat mig på ryggbärande än. Men snart så! och Solen, jo den är ett aber minsann :)

    SvaraRadera